Join    Search


Koner fra Ukraina. Skjønnhet.


Ukrainske jenter er verdenskjent for sin skjønnhet.
Dette svaret er den beste når det brukes til mannlige venner og russiske og ukrainske selv. For menn er det klart at en vakker kvinne foretrekkes mer enn den som er mindre vakker, og det gjør dine handlinger ser om ikke helt tilregnelig, så i hvert fall forsvarlig.

For ei russisk dame, det er en kompliment, som hun ville avvise om det var rettet mot henne personlig, men som en representant for nasjonen som er kjent for sine vakre kvinner, dette hun kan godta uten at det våkner opp hennes mindreverdighetskompleks. Da dreper du to fluer i ett smekk: tilfredsstiller hennes nysgjerrighet med svaret, som hun er dømt til å like og gir et kompliment om hennes skjønnhet i en mild form at du var nødt til å gjøre.

Jeg vil ikke foreslå å bruke denne komplimenten for vestlige damer, inkludert din egen familie og venner, siden de vil være å tenke at du er sjåvinistisk og kvinner for deg bare seksuelle objekter (som kvinnes den eneste hyggelig funksjon faktisk er - bare tuller ;-)) - med ett unntak: hvis du ønsker å betale din eksen tilbake for all den navnet ringer du har måtte sette opp med i mange år, så fortell henne at Ukrainske kvinner er vakre: "MYE vakrere enn vestlige kvinner ..."

ukrainske jenter

Men selvfølgelig «Skjønnhet er i øynene på den som ser», og jeg kan ikke motstå å uttrykke min personlige mening om denne saken, om kvinner generelt og ukrainske kvinner spesielt. Jeg mener bestemt at fysisk vestlige kvinner har samme potensial for skjønnhet. Enhver kvinne kan bli vakker hvis hun bryr seg om det.

Her på kontoret har jeg 4 veldig unge lokale jenter som jobber for meg, og de alle kunne være flotte damer dersom de vil: (1) bruke sminke på det samme måte som ukrainske jenter på deres alder gjør, (2) ha det samme type frisyrer, (3) bytte sine jeans, cargo bukser og joggesko til mini-skjørt og høyhælte sko, (4) tapte noen kilo, (5) fjerne overdrevet piercing og tatoveringer - jeg, som tilhører til den generasjonen, når tatoveringer ble gjort bare i fengsler og ringer i nesen, man har bare sett i bøkene om afrikansk historie, fortsatt kan ikke akseptere.

Så, kvinnelig skjønnhet kommer fra faktum at damer gidder å se attraktiv for menn. Det er hele samfunnets verdisystem som krever fra kvinner til å være, først av alt, en kone og en mor, for å være en respektert medlem av samfunnet (som,i sin tur, krever av henne, naturligvis, være gift) , og siden det er flere single kvinner enn menn (88 menn for 100 kvinner, ifølge "The Economist: "World In Figures; 2004 Edition"), kvinner har for å sikre at de vil tiltrekke noen oppmerksomhet og kunne holde denne oppmerksomheten, så må de se sitt beste. Det er vanskelig å få et forpliktende mann, og det er ikke lett å beholde ham. Den eneste måten en kvinne kan nå dette målet er ved å være attraktiv.

Ukrainske kvinner er slanke (de spiser små porsjoner og har ikke nok penger til å kjøpe alle produkter, som de liker i butikken), solbrun (de går mye fordi de ikke har biler), og velstelte (de fleste kvinner aldri vil gå ut av døren uten å sminke seg skikkelig). De liker å kle seg feminin og elegant, og ofte syr klærne selv. (Jeg har fortsatt noen gensere som jeg har strikket selv og tok med meg fra Russland.)

Ofte leser jeg i blader, hvor vestlige kvinnelige stjerner, som har årlige inntekter med 7-siffer, klager over at å være vakker er en fulltidsjobb. Ukrainske kvinner i stedet for å kjøre, dyrker sin egen mat og syr sine kjoler selv,og de gjør denne jobben med eleganse og glede, ved disponering av et magert budsjett. De er sine egne stilister, designere, sminkører ,ernæringsfysiologer og personlige trenere. Faktum at så mange menn tror at russiske kvinner er vakrere enn vestlige kvinner viser en stor kreditt til deres arbeid. Jeg føler det ville være veldig urettferdig å ta bort denne kreditten fra dem.


Ukrainske jenter


Hjem | Tilbakemeldinger | Oppgrader | Glemt passord